Imperial Hotel Copenhagen
DANSK / ENGLISH / SVENSKA
Pin it

Velkommen til Imperial – tradisjon og fornyelse i skjønn forening

Moderne firestjerners hotell

 

Det hersker ingen tvil om at Imperial Hotel er noe mer enn bare et smakfullt og moderne firestjerners hotell i sentrum av København. I mer enn et halvt århundre har nemlig den intense, internasjonale atmosfæren hatt tradisjon for å tiltrekke seg så vel danske som utenlandske gjester med sans for god mat og drikke.

Sentral beliggenhet i København

 

Enten du er travel forretningsreisende eller turist med appetitt på sightseeing, er Imperial Hotels beliggenhet et perfekt utgangspunkt. Med Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård innenfor gangavstand er det enkelt å komme seg rundt. Og liker du å ta en løpetur rundt sjøene, ligger disse like bak hotellet.

Seks moderne møtelokaler

 

Planlegger du et møte eller en konferanse, kan du trygt overlate til oss å stille de perfekte rammer og profesjonelt personale til rådighet i et av våre til sammen seks konferanselokaler av varierende størrelse.

Autentisk italiensk restaurant

 

I vår nyoppussede restaurant, Ristorante L’Apettito, disker vi opp med autentiske italienske lekkerbiskener fremstilt av gode, sesongbetonte råvarer under kyndig veiledning av vår kjøkkensjef og hans italienske team.

Vi gleder oss til å se deg!