DANSK / SVENSKA
Pin it

Hotelltilbud på Imperial Hotel

Er du ute etter et godt hotelltilbud i København?

København er en flott by året rundt, men et besøk kan fort bli dyrt. Arp-Hansen har imidlertid et godt hotelltilbud til deg på et av våre 11 hoteller i København. Du kan for eksempel velge å bo på det svært sentrale Imperial Hotel, som ligger bare fem minutters gange fra Rådhuspladsen. Les mer om de gode tilbudene på denne siden og bestill hotelloppholdet direkte online.

Imperial Hotel – et sentralt designhotell

Imperial Hotel er et lekkert firestjerners hotell som ligger i hjertet av København. Fra hotellet er det bare få minutter å gå til Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, og det finnes masse restauranter og kaféer i området. Hotellet ble bygget i 1958, men gjennomgikk en omfattende oppussing i 2007. Da ble rommene gjort helt 'up-to-date', samtidig som lobbyen og restauranten også ble modernisert. Imperial Hotel er et hotell hvor kunst og design står i sentrum – allerede i lobbyen blir du møtt av moderne kunst på veggene, og rommene er innredet i typisk skandinavisk stil med stramme linjer og avdempede farger. Sjette etasje i hotellet er innredet som en hyllest til den ikoniske danske møbeldesigneren Børge Mogensen, og her er det gjort plass til designerens vakre skinnmøbler.

Gode tilbud på Imperial Hotel

På Imperial Hotel har vi flere ulike tilbud – blant annet opplevelsespakker som for eksempel omfatter teaterbilletter, romantikkpakken 'Parterapi' med cava og frokostbuffet samt forskjellige sesongbetonte tilbud. I tillegg har vi i Arp-Hansen et spesialtilbud til deg som bestiller tre eller flere overnattinger på Imperial Hotel. Du kan nemlig få en særskilt rabatt: Bestiller du tre eller flere overnattinger, får du 20 % rabatt på oppholdet. Bestill enkelt og greit online på denne siden og gled deg til å oppleve vakre og dynamiske København!