DANSK / SVENSKA
Pin it

Overnatt i København i klassisk dansk design

Imperial Hotel tilbyr overnatting i klassisk dansk design.

Liker du klassisk dansk design og at hotellrommet utstråler kvalitet og moderne design, er Imperial Hotel ved Vesterport stasjon en perfekt base for dine overnattinger i København. Allerede fra det øyeblikk du kommer inn i lobbyen på hotellet merker du 50-tallets historiske raffinement og stilfulle atmosfære. Designeren Børge Mogensen har bestemt ikke levd forgjeves. Er du stor fan av hans design, bør du bestille rom i sjette etasje.

Konferanse og overnatting i sentrum

I tillegg til de 304 nyoppussede og behagelige rommene har hotellet også seks konferanselokaler av ulik størrelse. Alle med herlig, naturlig lysinnfall, air condition og alt av moderne utstyr. Med sentral beliggenhet og gode fasiliteter er Imperial Hotel en gunstig overnattingsbase både når du er på forretningsreise og når du besøker byen som turist.

Imperial kino, Vesterbro og Frederiksberg ligger rett rundt hjørnet

Rett rundt hjørnet for hotellet finner du Nordens største kino. Her arrangeres det ofte førpremierer på de nyeste filmene, og her kan du møte landets kjendiser og oppleve filmverdenens mest glamorøse øyeblikk på den røde løperen. Ønsker du å besøke Københavns mest populære områder, ligger både Frederiksberg og Vesterbro bare et steinkast fra hotellet. Begge områdene har gode shoppingmuligheter, restauranter, severdigheter og mye mer. Her kan du også henge med de lokale københavnerne og oppleve deres favorittsteder. Gled deg til herlige dager i København og bestill overnatting på Imperial Hotel i dag.