Velkommen til Imperial – tradisjon og fornyelse i skjønn forening

Imperial Hotel er noe mer enn bare et smakfullt og moderne firestjernes hotell i sentrum av København. I mer enn et halvt århundre har den intense, internasjonale atmosfæren hatt tradisjon for å tiltrekke seg så vel danske som utenlandske gjester med sans for god mat og drikke.

Enten du er travel forretningsreisende eller turist med appetitt på sightseeing, er Imperial Hotels beliggenhet et perfekt utgangspunkt. Med Tivoli, Strøget, Rådhusplassen og Københavns Hovedbanegård innen gangavstand er det enkelt å komme seg overalt. Og liker du å ta en løpetur rundt sjøene, ligger disse like bak hotellet.

Seks moderne møtelokaler

Planlegger du et møte eller en konferanse, kan du trygt overlate til oss å stille de perfekte rammer og profesjonelt personale til rådighet i et av våre til sammen seks konferanselokaler av varierende størrelse.

Autentisk italiensk restaurant

I vår restaurant Ristorante L’Apettito disker vi opp med autentiske italienske lekkerbiskener tilberedt av gode, sesongbetonte råvarer under kyndig veiledning av vår kjøkkensjef og hans italienske team.

Vi gleder oss til å se deg.
Prisgaranti