Mat og drikke

Frokostrestaurant

Vi satser på kvalitet og vil gjerne gi våre gjester den beste start på dagen. Derfor tilbyr vi en lekker frokostbuffé med vekt på kvalitet, økologi, sunnhet og ikke minst god smak. Vi har derfor et stort utvalg av brød, ost, pålegg, frukt og grønt, yoghurt, egg, kornprodukter samt forskjellige juicer og selvfølgelig kaffe og te. Flere av dem med nøkkelhullsertifisering. For alle som ønsker en mer tradisjonell frokost tilbyr vi selvfølgelig også deilig sprøstekt bacon og eggerøre samt klassiske danske wienerbrød.

Lider du av noen former for allergi, anbefaler vi at du gjør oppmerksom på dette allerede når du bestiller oppholdet, slik at restauranten bedre kan innfri eventuelle ønsker med hensyn til servering.

Frokosten serveres fra kl. 06.30–10.30 alle dager i uken i hotellets frokostrestaurant Trianglen, som ligger i hotellets første etasje.

 

Frokost «to go»

Er du en av de morgenfriske som er tidlig oppe og skal tidlig ut av døren, tilbyr vi frokost «to go». Frokost «to go» må bestilles i hotellets resepsjon senest kl. 12.00 dagen før.

 

Ristorante L’Aappetito

Ristorante L'Appetito er hotellets restaurant som tilbyr italienske matopplevelser. På L'Appetito er du garantert en uforglemmelig smaksopplevelse, betjening i særklasse samt profesjonell anretning med rene linjer.

Menyen prydes av italienske spesialiteter i særklasse. Rettene tilberedes med utgangspunkt i det tradisjonelle italienske kjøkken og sesongens beste råvarer, og til disse serveres italienske kvalitetsviner.