Pin it

Velkommen til Imperial Hotel – diskré luksus midt i København!

Når du kommer til Imperial Hotel, er du garantert innsjekking fra kl. 15.00, men hvis rommet er klart når du kommer, er det naturligvis mulig å sjekke inn før. Er rommet derimot ikke klart når du kommer, kan du oppbevare bagasjen hos oss inntil rommet er tilgjengelig.

Utsjekking må skje innen kl. 12.00. Har du imidlertid behov for sen utsjekking, kontakter du resepsjonen ved ankomst eller i løpet av oppholdet, og vi vil gjøre vårt beste for å innfri ønsket. På samme måte som ved innsjekking, kan du oppbevare bagasjen på hotellet etter utsjekking.

Har du det travelt og kan du betale med kredittkort eller oppholdet allerede er betalt, kan du benytte vår populære Express Check Out og slippe ventetiden. Du finner våre Express Check Out-automater i lobbyen like ved siden av hovedinngangen. Kvitteringen for oppholdet blir ettersendt per e-post samme dag.

Allergi og komfort

Alle våre dyner og puter er uten fjær og dermed allergivennlige. Vi tilbyr dessuten tre forskjellige typer puter samt bedboards for de av våre gjester som måtte ønske det. Alle våre allergivennlige rom har tregulv, og vaskemiddelet vi bruker til hotellets sengetøy er økomerket med det nordiske «Svanemerket», som setter strengere krav til stoffer som kan gi helse- og allergiproblemer enn det loven gjør.

Frokost

Frokosten serveres fra kl. 06.30–10.30 alle dager i uken i hotellets frokostrestaurant Trianglen, som ligger i hotellets første etasje. Vår lekre frokostbuffé tilbyr et stort utvalg av brød, ost, pålegg, frukt og grønt, yoghurt, egg, kornprodukter samt forskjellige juicer og selvfølgelig kaffe og te. Flere av dem med nøkkelhullsertifisering.

Er du en av de morgenfriske som er tidlig oppe og skal tidlig ut av døren, tilbyr vi frokost «to go». Frokost «to go» må bestilles i hotellets resepsjon senest kl. 12.00 dagen før.

Lider du av noen former for allergi, anbefaler vi at du gjør oppmerksom på dette allerede når du bestiller oppholdet, slik at restauranten bedre kan innfri eventuelle ønsker med hensyn til servering.

Parkering

På Imperial Hotel har vi ikke privat gjesteparkering, men henviser hotellets gjester til Steel House Copenhagen – 100 meter fra hotellet.

Parkerings kjelleren drives av Q-Park og oppkjørselen ligger i Nyropsgade 36-38, 1602 København V.

Parkering koster kr. 180,- pr. døgn.