Møte og konferanse på Imperial Hotel

På Imperial Hotel gjør vi det enkelt for deg å holde møter og konferanser i  København – både med tanke på beliggenhet, fasiliteter og atmosfære. Med en internasjonal stemning i beste ”Mad Men”-stil og en av byens mest sentrale pla

Vi tilbyr flere godt utstyrte konferanselokaler i forskjellige størrelser – alle med mye dagslys, air cooling og moderne AV-utstyr – og vi har plass til opptil 200 personer. Vårt ekstremt dyktige team er klare til å hjelpe deg med både møtepakker og skreddersydde løsninger, og vi har også en flott restaurant som vil forkjæle sansene dine med italienske smaksopplevelser. 

Kort fortalt: Du tar deg av møteinnholdet, vi tar oss av alt det andre!  

Kapasitetsoversikt

Få oversikt over alle møtevalgene på Imperial Hotel.

Du kommer ikke tettere på sentrum

Vi vet at tilgjengelighet er alfa og omega i planleggingen av møter og eventer. Med vår sentrale adresse i København finner du både Vesterport Station, Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen og Hovedbanegården rett rundt hjørnet, slik at du har lett tilgjengelig parkering.  

Bestill på timebasis

Bestill de fine møtelokalene våre på timebasis, FRA pris 500 kr. 

Kontakt hotellet på konferenceimperial@arp-hansen.dk.

Enkelt og raskt.

Mange års ekspertise

På Imperial Hotel har vi mange års erfaring med møteplanlegging, og et dyktig team av møteeksperter som alle står klare til å gjøre ditt event ekstra spesielt.

For oss er det viktig med personlige service, og for at du skal føle at du er i trygge hender er vi med deg fra start til mål.

Delikatesser fra det italienske kjøkken

Gjør møteopplevelsen ekstra unik med en utsøkt matopplevelse på Ristorante L’Appetito – vår populære restaurant står klar til å serverer italienske delikatesser. Perfekt til lunsjpausen eller som en avsluttende middag etter en inspirerende møtedag.

Vi hjelper med det tekniske

Mangler du teknisk sans? Ikke noe probem, vi har alltid en medarbeider som er klar til å hjelpe deg med AV-utstyret. Vil du teste det tekniske utstyret før møtet, er også det mulig. 


Har du behov for hjelp?

Trenger du inspirasjon til ditt neste møte, vil du vite mer om våre møtepakker eller skal vi skreddersy et møteoppsett som passer dine behov? Vårt bookingteam er klare til å hjelpe.

Kontakt oss allerede i dag: 

Tlf. +45 3312 8000

E-post: konferenceimperial@arp-hansen.dk