Pin it

Møte og konferanse på Imperial Hotel

På Imperial Hotel gjør vi det enkelt for deg å holde møter og konferanser i  København – både med tanke på beliggenhet, fasiliteter og atmosfære. Med en internasjonal stemning i beste ”Mad Men”-stil og en av byens mest sentrale pla

Vi tilbyr flere godt utstyrte konferanselokaler i forskjellige størrelser – alle med mye dagslys, aircondition og moderne AV-utstyr – og vi har plass til opptil 200 personer. Vårt ekstremt dyktige team er klare til å hjelpe deg med både møtepakker og skreddersydde løsninger, og vi har også en flott restaurant som vil forkjæle sansene dine med italienske smaksopplevelser. 

Kort fortalt: Du tar deg av møteinnholdet, vi tar oss av alt det andre!  

Kapasitetsoversikt

Få oversikt over alle møtevalgene på Imperial Hotel.

Du kommer ikke tettere på sentrum

Vi vet at tilgjengelighet er alfa og omega i planleggingen av møter og events. Med vår sentrale adresse i København finner du både Vesterport Station, Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen og Hovedbanegården rett rundt om hjørnet.    

Mange års ekspertise

På Imperial Hotel har vi mange års erfaring med møteplanlegging, og et dyktig team av møteeksperter som alle står klare til å gjøre ditt event ekstra spesielt.

For oss er det viktig med personlige service, og for at du skal føle at du er i trygge hender er vi med deg fra start til mål.

Delikatesser fra det italienske kjøkken

Gør møteopplevelsen ekstra unik med inspirerende matopplevelser på Ristorante L’Appetito – vår populære restaurant som stilner sulten og slokker tørsten med italienske delikatesser. Perfekt til lunsjpausen eller middag, som en avslutning på en effektiv møtedag.

Vi hjelper med det tekniske

Er du en av dem som blir svett i hendene av tanken på tekniske oppsett? Bare slapp helt av. Vi har alltid en medarbeider som er klar til å hjelpe med å få AV-utstyret klart til ditt møte. 


Har du behov for hjelp?

Trenger du inspirasjon til ditt neste møte, vil du vite mer om våre møtepakker eller skal vi skreddersy et møteoppsett som passer dine behov? Vårt bookingteam er klare til å hjelpe.

Kontakt oss allerede i dag: 

Tlf. +45 3312 8000

E-post: konferenceimperial@arp-hansen.dk