Konferansehotell Imperial Hotel

Københavns mest sentrale konferansehotell

Er du ute etter det perfekte sted å arrangere møte? Bestill møtet på konferansehotellet Imperial Hotel i hjertet av København, som kan tilby flotte og profesjonelle fasiliteter for møter med opptil 200 deltakere. Imperial Hotel har en sublim beliggenhet med bare få minutters gange til Københavns hovedbanegård, rådhusplassen og byens kaféliv. Les mer om hotellets konferansefasiliteter på denne siden.

Arranger møte i flotte og smakfulle omgivelser

Imperial Hotel er et flott og stilfullt hotell som kjennetegnes av et gjennomgående tema av kunst og dansk design, og har for eksempel en helt etasje oppkalt etter den danske møbeldesigneren Børge Mogensen. Hotellet ble bygget i 1950-årene, men ble pusset opp for få år siden og fremstår moderne og stilfullt, og kan blant annet tilby gratis Internett i hele bygningen. Når det gjelder møtefasiliteter, kan Imperial Hotel tilby god service og et helprofesjonelt personale som tar seg av alt det praktiske. Imperial Hotel har åtte møtelokaler, som hvert kan rommet fra 27 til 68 personer. Samtlige møtelokaler har air cooling, ergonomiske stoler og naturlig dagslys, og hotellet tilbyr en servering som er nøyaktig tilpasset ditt arrangement.

Møtepakker og servering

Møtelokalene på Imperial Hotel kan leies fra kl. 8.00–17.00 og fra 17.00–01.00. Arrangerer dere dagmøte, kan vi tilby en møtepakke som blant annet omfatter lekker lunsj i hotellets restaurant samt ettermiddagsbuffet. I tillegg vil det være kaffe/te, vann og frukt i lokalet hele dagen. Ved heldagsmøter kan vi i tillegg til dagmøtepakken tilby en lekker treretters meny med kaffe i vår gode restaurant. Kontakt oss på telefon +45 33 12 8000 eller e-post: imperialhotel@arp-hansen.dk for mer informasjon.