Fredagsrock i Tivoli

Fredagsrock på plenen i Tivoli

Fredagsrock arrangeres fra 13. april til og med 21. september 2018. Konsertene starter kl. 22.00.


Har du tenkt deg på fredagsrock i Tivoli i år?
Finn programmet nedenfor og sett et stort kryss i kalenderen, slik at du ikke går glipp av dine favorittartister og gode musikkopplevelser.

Stemningen på fredagsrocken er gjerne helt topp – særlig når været er bra. Konsertene er et meget populært initiativ fra Tivoli, og hvert år møter folk opp i hopetall for å nyte de varme sommerkveldene sammen med venner og familie. For deg som ikke bor i København eller som bare ønsker å kombinere konserten med en deilig natt på hotell, har vi laget en perfekt fredagsrock-pakke. Du kan sjekke inn på dagen, gå i Tivoli og nyte musikken mens kvelden er på hell. Så stikker du tilbake til hotellet du har valgt, der du kan hoppe til sengs, slappe av og sove til neste morgen. Pakken inkluderer naturligvis vår lekre frokostbuffé.

Bestill løpende eller bestill med det samme, slik at du kan begynne å planlegge sommeren med de råeste fredagsrock-konsertene. Rock on! Ta din venn, venninne eller kjæreste under armen og bestill et opphold på Imperial Hotel med inngang til fredagsrock allerede nå.

Tilbudet omfatter

Overnatting i et av våre nydelige rom
Inngang til Tivoli Fredagsrock
Frokostbuffet

 

fra DKK 745,-

Pris per person i delt dobbeltrom


Salgsvilkår:

 

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag.