Wallmans Dinnershow
i Cirkusbygningen

Wallmans – en aften full av opplevelser

Fantastisk underholdning, fireretters meny og nattklubb
– alt under samme tak!

Har du behov for en kveld ute i København? Da er Cirkusbygningen et godt forslag. Wallmans leverer et fabelaktig show, en deilig middag, god stemning og fest ut i de sene nattetimer. Etter en flott kveld med alt som dertil hører kan det være en god idé å tilbringe natten på Imperial Hotel.

Tilbudet omfatter

Overnatting i et av våre nydelige rom
Kjølig Cava som skaper god stemning
Spektakulært show
4-retters middag
Frokostbuffet med blant annet nybakt brød, egg og frukt

 

fra DKK 1378,-

Pris per person i delt dobbeltrom
Det er også mulig å bestille enkeltrom mot et pristillegg


 

Show, 4-retters middag & nattklubb – en perfekt kveld på byen

Er du klar til å skjemme bort deg selv og vennene dine, kolleger eller familie med en storslått opplevelse i Wallmans Cirkusbygningen? Vi by på en fantastisk kveld, hvor en utsøkt 4-retters middag, topp underholdning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

Slipp deg løs når vi tar deg med på en spennende rutsjebanetur fylt med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans og fascinerende akrobatikk!

En filmatisk reise
Showet "Urban Nights" starter med et helt spesielt nummer, som tar deg med på en filmatisk reise ut i Københavns gater og smug! Til sangen ”Come Alive” fra musikal-filmen The Greatest Showmanvekkes hele byen – og ikke minst Cirkusbygningen – til live!

Fra Adeles kjøkken til togtur med sexy AC/DC
Gled deg til en fantastisk hyllest til Adele, en av tidens største kvinnelige sangere, og senere en heseblesende togtur med rocklegendene AC/DC.

West Side Story & Celebration
Du kan også se frem til en nyskapende fortolkning av musikalske høydepunkter fra musikal-klassikeren West Side Story til vårt populære celebration-nummer. Denne sesongen feirer vi våre gjester med sjarmerende crooner-klassikere i ekte ”Rat Pack”-stil.

Akrobatikk i verdensklasse
Hold pusten når sceneteppet går opp for spektakulær akrobatikk og artisteri! Opplev en sjonglør i verdensklasse, en ekstremt sterk luftakrobat og en yndig sirkusartist som setter en ny standard i smidighet!

En finale med POP-POWER
URBAN NIGHTS kulminerer i en fargerik popfinale, hvor store kvinnelige artister som Ariana Grande, Katy Perry og P!nk forenes i en brakende fest som samtidig blir en forrykende start på nattklubben.

Les mer om showet, programmet og våre menyer hos Wallmans.

*Wallmans tar forbehold om at artister kan skade seg eller bli syke, slik at det blir endringer i showets sammensetning og innhold.

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag.

Sesong:

24.08.2018 til juni 2019
Ny sesong 23.08.10 - juni 2020

Spilledager:

Torsdag til lørdag

Tidspunkt:

Hverdager: 17.30 - 22.30
Weekend: 17.30 - 22.30

Slik bestiller du Wallmans dinnershow med overnatting

Denne pakken kan ikke bestilles på nett. Ring oss på tlf. 3312 8000 eller send e-post til imperialhotel@arp-hansen.dk.


Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester, som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte eksterne tjenestene. Alle forhold som angår oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Wallmans A/S.