Pin it
Wallmans Dinnershow
i Cirkusbygningen

Wallmans – en aften full av opplevelser

Fantastisk underholdning, fireretters meny og nattklubb
– alt under samme tak!

Har du behov for en kveld ute i København? Da er Cirkusbygningen et godt forslag. Wallmans leverer et fabelaktig show, en deilig middag, god stemning og fest ut i de sene nattetimer. Etter en flott kveld med alt som dertil hører kan det være en god idé å tilbringe natten på Imperial Hotel.

Tilbudet omfatter

Overnatting i et av våre nydelige rom
Kjølig Cava som skaper god stemning
Spektakulært show
4-retters middag
Frokostbuffet med blant annet nybakt brød, egg og frukt

 

fra DKK 1378,-

Pris per person i delt dobbeltrom
Det er også mulig å bestille enkeltrom mot et pristillegg


Opplev et fantastisk show, fireretters middag og nattklubb i sirkusbygningen

Skjem bort deg selv og dine venner eller familie med en storslått opplevelse i Wallmans sirkusbygningen, der mat, underholdning og magiske omgivelser går opp i en høyere enhet. Nyt en utsøkt fireretters middag mens fantastiske shownumre kommer som perler på en snor under Cirkussalens vakre kuppel.

Det er pause mellom hvert nummer, slik at det blir tid til å nyte maten og prate sammen. Også denne sesongen vil artistene stå på scenen i det ene øyeblikket og servere ved bordene i det neste. Dere kommer tett på og blir selv en del av det hele.

Showet ENTOURAGE åpner med et heidundrende rockenummer, og etterpå hyller vi noen av våre største og mest savnede stjerner som George Michael og David Bowie.

Bli med på en reise til det forførende Moulin Rouge med glitrende kostymer og overdådig scenografi, og til H.C. Andersens eventyrlige verden, som tolkes gjennom legendarisk dansk rockemusikk.

Gled deg til en verdensbereist linedanser og et gjensyn med den prisnominerte Duo Creative, som i år demonstrerer sin enorme styrke høyt under kuppelen i sirkussalen. Opplev også et spennende sirkusnummer med legendariske Benny Schumann.

I Wallmans elsker vi å feire livets spesielle øyeblikk og har derfor dedikert et shownummer til å feire nettopp deres merkedager. Gled deg til en god porsjon humor, kjærlighet og fest.

Kvelden kulminerer i en forrykende finale med «the Queen of Pop»: Madonna. Det er helt umulig å sitte stille, og før dere får sukk for dere, er festen i gang i Københavns største nattklubb.

Les mer om showet, programmet og menyer på Wallmans.

*Wallmans tar forbehold om at artister kan skade seg eller bli syke, slik at det blir endringer i showets sammensetning og innhold.

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag.

Sesong:

21.08.2015 til 18.06.2016

Spilledager:

Torsdag til lørdag

Tidspunkt:

Hverdager: 17.30 - 22.30
Weekend: 17.30 - 22.30

Slik bestiller du Wallmans dinnershow med overnatting

Denne pakken kan ikke bestilles på nett. Ring oss på tlf. 3312 8000 eller send e-post til imperialhotel@arp-hansen.dk.