Concierge-tjeneste

  • Bil- og sykkelutleie
  • Restaurantopplevelser
  • Attraksjoner og guide til København

Bil- og sykkelutleie

På Imperial Hotel er vi alltid behjelpelige når det gjelder leie av bil og sykler. Trenger du bil under oppholdet, hjelper vi gjerne til med å bestille den. Henvend deg i resepsjonen, så ordner vi alt for deg. Vil du derimot sykle rundt i byen, har vi egne sykler som kan leies på dagsbasis. Prisen er   per dag og inkluderer lykter og hjelm, slik at sikkerheten er ivaretatt.

Restaurant og bar

Lurer du på hvor du skal gå og spise under oppholdet på Imperial Hotel, er det ingen grunn til å bekymre seg. Kontakter du resepsjonen, kan vårt dyktige personale guide deg til mange spennende og godt «skjulte» serveringssteder. Vi hjelper deg naturligvis med å bestille bord og guide på kartet.

Foretrekker du natteliv og et par drinker på byen, er vi også godt forberedt. Kontakt hotellets resepsjon for å få forslag til cocktailbarer og nattklubber.

Attraksjoner og guide til København.

København er full av attraksjoner og spesielle steder som er et «must» å oppleve. Lurer du på hvilke steder du bare MÅ se og hvor de ligger, er det bare å kontakte resepsjon. Her står vårt meget serviceinnstilte personale til tjeneste med kart, anvisninger og gode råd.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene