Møter og konferanser

Et moderne konferansehotell

På Imperial Hotel gjør vi det enkelt for deg å holde møter og konferanser i København – både med tanke på beliggenhet, fasiliteter og atmosfære. Med en internasjonal stemning i beste ”Mad Men”-stil og en av byens mest sentrale beliggenheter like ved Vesterport stasjon, har vi alt du kan forvente av et moderne konferansehotell.

Vi tilbyr flere praktiske konferanselokaler i ulike størrelser, alle med mye dagslys, aircondition og moderne AV-utstyr – og vi har plass til opptil 200 personer. Vårt ekstremt dyktige team er klare til å hjelpe deg med både møtepakker og skreddersydde løsninger, og vi har også en flott restaurant som skjemmer deg bort med italienske smaksopplevelser.

Kort fortalt: Du tar deg av møteinnholdet, vi tar oss av alt det andre!

Kapasitetsoversikt

Få oversikt over alle møtealternativene på Imperial Hotel.

Last ned kapasitetsoversikt

Nærmere sentrum kommer du ikke.

Vi vet at tilgjengelighet er alfa og omega i planleggingen av møter og arrangementer. Vi holder til i sentrum av København, med Vesterport stasjon, Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen og Hovedbanegården rett rundt hjørnet og med lett tilgjengelig parkering.

Mange års ekspertise

På Imperial Hotel har vi mange års erfaring med møteplanlegging og kan tilby et dyktig team av møteeksperter som alle står klare til å gjøre arrangementet ekstra spesielt.

Vi er opptatt av personlige service og er med deg fra start til mål, slik at du føler deg i trygge hender.

Delikatesser fra det italienske kjøkken

Gjør møteopplevelsen ekstra unik med en utsøkt matopplevelse på Ristorante L’Appetito – vår populære restaurant står klar til å serverer italienske delikatesser. Perfekt til lunsjpausen eller som en avsluttende middag etter en inspirerende møtedag.

Vi hjelper til med teknikken.

Mangler du teknisk innsikt? Ikke noe probem, vi har alltid en medarbeider som er klar til å hjelpe deg med AV-utstyret. Vil du teste det tekniske utstyret før møtet, er også det mulig.


Har du behov for hjelp?

Trenger du inspirasjon til ditt neste møte, vil du vite mer om møtepakkene våre eller skal vi skreddersy et møteopplegg som dekker dine behov? Vårt konferanseteam hjelper deg gjerne.

Kontakt oss

+45 3312 8000
Vester Farimagsgade 9
1606 København V, Danmark

Send e-post

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene