Luksushotell Imperial

Lekkert luksushotell i København

Med Arp-Hansen Hotel Group kan du bo midt i København på et firestjerners luksushotell og oppleve en service og komfort utenom det vanlige. Imperial Hotel er et flott og luksuriøst hotell som ligger bare få minutters gange fra Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget, slik at du befinner deg like ved der alt skjer. Hotellet har dessuten en flott restaurant, L'Appetito, som kan tilby et spennende og internasjonalt kjøkken. Les mer om Imperial Hotel på denne siden og bestill rom direkte online.

Luksushotell som legger vekt på design

Moderne design og tradisjonell arkitektur kjennetegner luksushotellet Imperial Hotel. Hotellet ble oppført på 1950-tallet, men ble pusset opp senest i 2007 og fremstår lekkert og moderne med en flott og trivelig lobby med mye kunst på veggene. I lobbyen finner du også en koselig 'peisestue' hvor du kan slappe av med en avis eller et tidsskrift. Rommene på Imperial Hotel er preget av typisk skandinavisk design med rene linjer, og alle rommene har air cooling og gratis Internett.

Ditt opphold på Imperial Hotel

Det er enkelt og raskt å bestille rom på Imperial Hotel direkte online. Du må bare finne hvilke dager du ønsker å overnatte på hotellet i onlinekalenderen og velge romtype med noen få tastetrykk. Bestill online i dag eller kontakt oss på tlf. +45 3312 8000 eller imperialhotel@arp-hansen.dk for mer informasjon.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene