Hotell i sentrum av København

Er du ute etter et hotell i København sentrum?

Arp-Hansen Hotel Group har 10 flotte hoteller sentralt i København og ett hotell cirka åtte kilometer nord for København, i den grønne og fredelige byen Gentofte. Alle Arp-Hansens hoteller tilbyr god service og flotte rom, og hvert hotell er unikt innredet med blikk for detaljer og på bakgrunn av hotellets plassering og nærmiljø. Velg for eksempel det flotte firestjerners Imperial Hotel, så kan du ikke bo mer sentralt i København. Les mer på denne siden.

Imperial Hotel – et godt hotell i sentrum av København

Imperial Hotel er et av Arp-Hansen Hotel Groups aller mest sentralt beliggende hoteller. Hotellet ligger et par minutters gange fra Rådhuspladsen i København, Tivoli og shoppinggaten Strøget. Området rundt Rådhuspladsen er fullt av restauranter og kaféer, og særlig 'parallellstrøket' eller Strædet, som er en parallellgate til Strøget, er et populært sted å spise og drikke kaffe på en av gatens mange kaféer. Når du bor på Imperial Hotel, befinner du deg like ved alt som København har å by på, og vårt dyktige personale gjør alt de kan for å gi deg et uforglemmelig opphold. Imperial Hotel har 304 rom, som alle ble modernisert i 2007 og fremstår lyse og lekre med vekt på dansk design. Hotellet har også en sjarmerende lobby og frokostrestaurant, hvor gjestene kan nyte dagens viktigste måltid før de begir seg ut i storbyen.

Bestill rom på Imperial Hotel

Imperial Hotel er et naturlig valg hvis du ønsker å bo på et hotell i sentrum av København. Enten du reiser alene, med en partner eller med barn, kan Imperial Hotel tilby et hotellopphold som passer til dine behov. Bestill oppholdet direkte på denne siden eller kontakt oss på tlf. +45 3312 8000 eller e-post: imperialhotel@arp-hansen.dk for mer informasjon.