Photo by: Christian Arp-Hansen | Source: Christian Arp-Hansen

Arp-Hansen Hotel Group

Velkommen til Københavns største hotellkjede

Arp-Hansen Hotel Group har over 5000 rom og suiter i København og Aarhus, og står for rundt 22 % av romkapasiteten i København. Vi har også over 100 møte- og konferanselokaler samt én kongressal.

Arp-Hansen Hotel Group består av privateide og sentralt beliggende hoteller, og omfatter:

Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels samt Københavns luksus hostels, Steel House Copenhagen og Next House Copenhagen.


Hoteller med sjarm og stil på de beste adressene i København og Aarhus

Arp-Hansen Hotel Group har kvalitet som nøkkelord, og vi setter vår ære i å levere kvalitet i alt vi gjør. Hotellene våre tilbyr høy standard på rom, frokost og beliggenhet. Arp-Hansen Hotel Group fremhever hver enkelt hotellbygnings unike særpreg, omgivelsene rundt og den historiske bakgrunnen. Hotellene holder toppnivå, og som gjest har du tilgang til alt hva hjertet begjærer: fra hotellenes mange fasiliteter til byens allsidige tilbud rett rundt hjørnet.

Vår målsetting: Å være blant de beste i bransjen når det gjelder kvalitet og service, samt ha fornøyde gjester og medarbeidere.
Vår strategi:Å utvikle og drive spennende hotellprosjekter.

Vår filosofi

Unike bygninger
Unik beliggenhet
Unike hoteller på de beste adressene

Se hotellene våre

Vår historie

Fra 0 til mer enn 5000 rom og suiter på 60 år
Les om historien vår

Vår organisasjon

Organisasjonsplan
Se vår organisasjonsplan

Vårt verdigrunnlag

Er du tillitsvekkende, tilstedeværende og ambisiøs, passer du inn hos oss
Se våre karrieremuligheter

Kontakt Arp-Hansen Hotel Group

Arp-Hansen Hotel Groups hovedkontor

Nybrovej 75
2820 Gentofte, Danmark
Tlf. +45 4597 0500

Bookingavdeling

Trenger du hjelp til å finne akkurat det hotellet som skal gjøre ditt neste opphold i København eller Aarhus perfekt?Arp-Hansen Hotel Group eier totalt 14 hoteller som alle tilbyr noe spesielt – fra smaksopplevelser og utsikt til vannet til lounger og barnefasiliteter. Uansett hva du velger, ser alle sammen frem til å ønske deg velkommen, re opp sengen din og servere deg frokost under storbyoppholdet ditt. 

Du er velkommen til å ringe eller skrive helt uforpliktende til vår sentrale bookingavdeling mandag–fredag kl. 08.00–16.30 her: 

Tlf.: +45 8030 3045
E-post: book@arp-hansen.dk 

Rakk du oss ikke i åpningstiden? Da kan du kontakte hotellet direkte. Se kontaktinformasjon her.

Salgsavdeling

Er du på utkikk etter en skreddersydd, fleksibel og grønn firmaavtale som sikrer deg og medarbeiderne dine en fast base, kort vei til møtelokaler, sentrum og transport? Vi tilbyr deg og firmaet ditt en hotellavtale som matcher behov, ønsker og budsjett, og som du kan tilpasse til å gjelde for enkelte eller alle hotellene våre i København og Aarhus. 

Ønsker du mer informasjon eller et uforpliktende tilbud, er du velkommen til å ringe eller skrive til salgsavdelingen vår her: 

Tlf: +45 4597 0500
e-post: sales@arp-hansen.dk

Du kan lese mer om firmaavtalene her.

HR-avdeling

Har du spørsmål om hvordan det er å jobbe på en av hotellbransjens beste arbeidsplasser, er du velkommen til å kontakte HR-avdelingen vår her: 

Tlf.nr: +45 4597 0500
E-post: hr@arp-hansen.dk

Innkjøpsavdeling

Har du et produkt eller en tjeneste du gjerne vil fortelle oss om? Arp-Hansen Hotel Groups sentrale innkjøpsdeling tar seg av presentasjoner og/eller tester av mulige nye produkter og tjenester, innkjøps- og samarbeidsavtaler og tilhørende innkjøpskontrakter for alle hotellene våre.  

Ønsker du kontakt med innkjøpsavdelingen vår? Du er velkommen til å kontakte innkjøpssjefen vår, Jesper Poulsen, her: 

Tlf.: +45 4597 0500
E-post: procurement@arp-hansen.dk

Teknisk avdeling

Har du et ubesvart spørsmål om sikkerheten, f.eks om brannøvelser og evakuering på Arp-Hansen Hotel Groups hoteller? Eller har du tekniske spørsmål om f.eks vedlikehold av varmtvannsberedere og utskiftning til CO2-nøytrale lyskilder?

Kontakt gjerne vår tekniske avdeling for ytterligere informasjon. Du kan ringe eller skrive til vår tekniske sjef Jack Hellweg Bengtsson her:   

Tlf.nr: +45 4597 0500
e-post: jhe@arp-hansen.dk

E-faktura

Vil du gjerne spare penger på en miljøvennlig måte? E-faktura er nyttig for alle. Ikke bare for deg og oss hos Arp-Hansen Hotel Group, men også for naturen som vi alle setter pris på. 

Ved å bruke e-faktura kan vi redusere omkostningene, forkorte behandlingstiden, minske antall feil samt felling av skog og trær. Det betyr at vi og datterselskapene våre ikke tar imot papirfakturaer. 

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene