Mat og drikke

Frokostrestaurant

Vi satser på kvalitet, og vil gjerne gi gjestene våre en best mulig start på dagen. Derfor tilbyr vi en fristende frokostbuffé med vekt på kvalitet, økologiske produkter, helse og – ikke minst – god smak.

Vi har et stort utvalg av brød, ost, pålegg, frukt og grønt, yoghurt, egg, kornprodukter samt forskjellige juicer, og selvfølgelig kaffe og te. Flere av matvarene er nøkkelhullsertifisert. For alle som ønsker en mer tradisjonell frokost, tilbyr vi naturligvis også deilig sprøstekt bacon og eggerøre samt klassiske, danske wienerbrød.

Har du en eller annen form for allergi, anbefaler vi at du gjør oppmerksom på dette allerede når du bestiller oppholdet, slik at restauranten bedre kan innfri eventuelle ønsker med hensyn til servering.

Frokosten serveres fra kl. 06.30–10.30 alle dager i uken i hotellets frokostrestaurant Trianglen, som ligger i første etasje.

Frokost "to go"

Er du en av de morgenfriske som er tidlig oppe og tidlig på farten, tilbyr vi frokost "to go". Frokost ”to go” må bestilles i hotellresepsjonen senest kl. 12.00 dagen før.

Ristorante L’Aappetito

Ristorante L'Appetito er hotellets restaurant som tilbyr italienske matopplevelser. På L'Appetito er du garantert en uforglemmelig smaksopplevelse, betjening i særklasse samt profesjonell, visuell presentasjon med rene linjer.

Menyen er preget av italienske spesialiteter i særklasse. Rettene tilberedes med utgangspunkt i det tradisjonelle italienske kjøkkenet og sesongens beste råvarer, og til disse serveres italienske kvalitetsviner.

COVID-19-informasjon, og hva du kan forvente når du besøker oss Les mer her.