Hotellopphold i København?

Arp-Hansen Hotel Group er Københavns største hotellkonsern med hoteller sentralt i København og et enkelt hotell i grønne og fredelige omgivelser i Gentofte, ca. åtte kilometer nord for sentrum.

Bestill et deilig hotellopphold på et av Arp-Hansen Hotel Groups gode hoteller, så er du sikret et godt utgangspunkt for ditt besøk i København. Velg for eksempel firestjernershotellet Imperial Hotel helt i sentrum av København.

Imperial Hotel – et sentralt hotell i København

Imperial Hotel er et lekkert firestjerners hotell i sentrum av København. Fra hotellet er det bare få minutters gange til Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, og området er fullt av restauranter/kafeer og butikker. Hotellet er fra slutten av 1950-årene, men har gjennomgått løpende oppussinger, senest i 2007, da alle rommene ble gjort helt 'up-to-date'.

Imperial Hotel har en lys og luksuriøs innredning hvor det er lagt vekt på kunst og design, og her er du sikret et deilig hotellopphold med god og kompetent service og alle fasiliteter du måtte trenge. Og viktigst av alt: Du befinner deg i gangavstand til Københavns mest populære severdigheter.

Bestill hotellopphold på Imperial Hotel

På denne siden bestiller du enkelt og greit et opphold på Imperial Hotel. På Imperial Hotel kan du finne et hotellopphold som passer for deg – enten du reiser alene, med partner eller med barn finner vi et rom som passer til dine/deres behov. Bestill enkelt og greit online på denne siden og gled deg til å oppleve vakre København.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene