Hotelltilbud på Imperial Hotel

Er du ute etter et godt hotelltilbud i København?

København er en flott by året rundt, men et besøk kan fort bli dyrt. Arp-Hansen har imidlertid et godt hotelltilbud til deg på et av våre hoteller i København. Du kan for eksempel velge å bo på det svært sentrale Imperial Hotel, som ligger bare fem minutters gange fra Rådhuspladsen. Les mer om de gode tilbudene på denne siden og bestill hotelloppholdet direkte online.

Imperial Hotel – et sentralt designhotell

Imperial Hotel er et lekkert firestjerners hotell i hjertet av København. Fra hotellet er det bare få minutters gange til Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, og området er fullt av restauranter og kafeer. Hotellet ble bygget i 1958, men gjennomgikk en omfattende oppussing i 2007. Da ble rommene gjort helt 'up-to-date', samtidig som lobbyen og restauranten også ble modernisert. Imperial Hotel er et hotell hvor kunst og design står i sentrum – allerede i lobbyen blir du møtt av moderne kunst på veggene, og rommene har stilfulle, rene linjer og sjarmerende innredning.

Gode tilbud på Imperial Hotel

På Imperial Hotel har vi flere ulike tilbud – blant annet opplevelsespakker som for eksempel inkluderer teaterbilletter, romantikkpakken “Romantikk for to” med cava og frokostbuffé inkludert samt forskjellige sesongbetonte tilbud. Bestill enkelt og greit online på denne siden og gled deg til å oppleve vakre og dynamiske København.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene