Miniferie i København

Dra på hyggelig miniferie til København!

København er akkurat passe stor til å være et perfekt reisemål for en miniferie. Byen er full av liv og har masse opplevelser å by på for både barn og voksne. Velg å bo på det flotte og sentralt beliggende Imperial Hotel, som med sine lyse og trivelige rom og bare få minutters gange til Rådhuspladsen sikrer deg et uforglemmelig opphold i København.

Sommerferie i København

Sommeren i København er en fantastisk opplevelse. Lyse netter, lange dager og solskinn gir byen en helt spesiell karakter, og selv om København er verdt et besøk også på andre tider av året, er sommerferien en glimrende tid å oppleve byen på. Dra på piknik i en av byens grønne parker, se byen fra vannet på en kanalrundfart eller ta en dukkert i et av byens havnebad. Mange av kaféene og restaurantene i byen har uteservering om sommeren, så du har god anledning til å studere det københavnske folkelivet med en kald øl eller mineralvann og en deilig lunsj.

Bestill miniferie på Imperial Hotel

Imperial Hotel er et godt valg hvis du planlegger en miniferie i København. Den sentrale beliggenheten gjør at det aldri er langt til de spennende opplevelsene som København har å by på, noe som er spesielt viktig hvis du bare tilbringer et par dager eller en langweekend i København. Benytt deg av vår populære miniferiepakke og bo opptil fire personer på rommet (to voksne og to barn) til en pris fra  . Bestill direkte her på nettstedet eller kontakt oss på tlf. +45 3312 8000 eller e-post: imperialhotel@arp-hansen.dk for mer informasjon.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene