Imperial Hotel København – et av Københavns mest sentralt beliggende hoteller

Imperial Hotel ved Vesterport

Imperial Hotel er et av Københavns mest sentralt beliggende hoteller og samtidig et av de flotteste i byen. Imperial Hotel er et firestjerners hotell med flotte, lyse rom hvor det legges vekt på skandinavisk design.

Stilen er enkel og elegant, og hotellet har dessuten et trivelig lobbyområde med en 'peisestue' hvor man kan slappe av med dagens aviser og tidsskrifter.

Imperial Hotel i Vester Farimagsgade

Imperial Hotel ligger utrolig sentralt til ved Vesterport i København, i Vester Farimagsgade. Hotellet ligger få minutters gange fra Rådhusplassen, Strøget, Tivoli og det spennende området Vesterbro. Vesterbro er et av Københavns gamle arbeiderkvartaler, som har gjennomgått en byfornyelse og i dag fremstår som et trendy og attraktivt område.

På Vesterbro finner du masse spennende kaféer, restauranter og butikker, og det finnes en rekke muligheter for en morsom aften på byen. Rundt Rådhusplassen i København er det også en rekke kaféer og restauranter samt masse underholdningstilbud.

Ta en tur i den gamle fornøyelsesparken Tivoli eller se en film på Imperial kino, som har et av Skandinavias største lerreter. Imperial Hotel København er et perfekt utgangspunkt for å oppleve vakre og dynamiske København.

Bestill et opphold på Imperial Hotel København

Imperial Hotel er et meget godt alternativ hvis du ønsker å bo på et hotell i sentrum av København. Enten du reiser privat eller i forretningsøyemed, reiser alene, med en partner eller med barn, kan Imperial Hotel tilby et hotellopphold som passer til dine behov.

Bestill oppholdet direkte på denne siden eller kontakt oss på tlf. +45 3312 8000 eller e-post: imperialhotel@arp-hansen.dk for mer informasjon.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene