Gavekort på hotellopphold

Er du ute etter den perfekte gaven? Kjøp et gavekort til et herlig hotellopphold i København eller Aarhus fra Arp-Hansen Hotel Group!

Gi et gavekort til hotellopphold

Vil du skjemme bort en du er glad i med et gavekort til et hotellopphold? Arp-Hansen Hotel Group har noe for enhver smak. Alle hotellene våre har hver sin sjarm og stil, og de ligger på Københavns mest ettertraktede adresser.

Og er du ute etter noe smart og økonomisk, har vi også våre trendy lavprishoteller Wakeup Copenhagen i hjertet av København og Aarhus.

Med over 5000 rom og suiter i København og Aarhus er vi derfor sikre på at du kan finne det perfekte hotellet eller rommet som passer til dine ønsker til et gavekort.

Gavekort til opphold på valgfritt beløp

Velg selv beløpet og gled mottakeren med et gavekort til et uforglemmelig hotellopphold i København eller Aarhus. Gavekortet kan benyttes på alle våre unike hoteller, deriblant de populære Wakeup Copenhagen-hotellene.

Tenk deg å kunne overraske en du er glad i med et gavekort til en enkelt overnatting, eller enda bedre, et gavekort til weekendopphold.

Med dette gavekortet er beløpet helt opp til deg selv, og du kan derfor skreddersy den perfekte opplevelsen til en du vil skjemme bort.

Opplevelsesgavekort: Mer enn bare et opphold

Er du ute etter den perfekte gaven som kombinerer luksus, komfort og uforglemmelige øyeblikk?

Vårt opplevelsesgavekort er svaret! Mottakeren får da et herlig opphold på et av våre sjarmerende hoteller, som ligger på noen av de mest ettertraktede adressene i København, og litt ekstra luksus i tillegg.

Kjøp for eksempel et gavekort til et opphold der mottakeren får en kald flaske bobler ved ankomst samt en lekker frokostbuffé. Eller hva med et gavekort til hotellopphold med middag på en av våre restauranter? Valget er ditt.

OBS: Kan ikke benyttes på Wakeup Copenhagen-hotellene.

Opplevelsesgavekort til medarbeidere: Si takk med stil

Vil du unne medarbeiderne dine litt luksus? Da bør du velge våre gavekort til hotellopphold. Vi sender gavekortene til bedriften i flott innpakning per post eller digitalt per e-post.

Ved digital levering vil dere som en del av ordrebekreftelsen få følgende alternativer:

  1. Lenke som laster ned én samlet fil med alle gavekort
  2. Lenke som laster ned en zip-fil med alle gavekort i unike filer

Ønsker du å forhøre deg nærmere, be om fakturabetaling eller kjøpe mer enn 100 gavekort, som er det meste du kan kjøpe på nett, er det bare å kontakte vår sentrale bookingavdeling påbook@arp-hansen.dk eller telefon +4580303045. Da hjelper vi deg gjerne med forespørselen.

Slik benyttes gavekortet

Gavekortet kan brukes på alle opphold som kan bestilles direkte på www.arp-hansen.dk, hotellenes egne nettsteder og www.wakeupcopenhagen.dk.

Ved bestilling som krever forhåndsbetaling, ber vi deg angi gavekortnummer og PIN-kode (gjelder bare hvis PIN-kode fremgår av gavekortet) direkte på nettstedet.

Bestiller du med full fleksibilitet og derfor skal betale på hotellet, må du garantere reservasjonen med et gyldig kredittkort og vise gavekortet ved ankomst. Personalet vil da trekke betalingen fra gavekortet i stedet for kredittkortet.

Bestilling av opphold med opplevelsesgavekort skjer alltid på forespørsel, og kan bare bestilles ved henvendelse til vår sentrale bookingavdeling på e-post book@arp-hansen.dk eller telefon 8030 3045. Gavekort på opplevelser kan ikke bestilles på nett.

Har du kjøpt gavekort på et valgfritt beløp, trenger du ikke å bruke hele beløpet på én gang. Gavekortet kan også brukes som delbetaling av oppholdet.


Om gavekortet

De vanlige avbestillingsbetingelsene for den aktuelle reservasjonen gjelder også for reservasjoner med gavekort.

Ta godt vare på gavekortet. Et gavekort er et verdibevis og skal derfor betraktes som kontanter. Gavekortet kan benyttes av personen som fremviser det. Mistede, glemte eller utløpte gavekort erstattes ikke.

Gavekort kan ikke byttes i kontanter.

Gavekortet på valgfritt beløp er gyldig i 3 år fra utstedelsesdato.

Gavekortet til en opplevelse er gyldig i 2 år fra utstedelsesdato.

Gavekortet kan benyttes til bestilling av rom på følgende hoteller*: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels.

*Gjelder bare overnatting og restaurantbesøk i forbindelse med overnatting.

Gavekort kan benyttes i følgende restauranter i forbindelse med overnatting på hotellet: 

  • Tivoli Brasserie (Tivoli Hotel)
  • The Harbour (Copenhagen Island)
  • Brasserie Murdoch's Books & Ale (Phoenix Copenhagen)
  • Ristorante L'Appetito (Imperial Hotel) 
  • Il Rosmarino (71 Nyhavn Hotel) 

Et opplevelsesgavekort må benyttes i sin helhet. Det er ikke mulig å få refundert ubenyttede ytelser verken i form av kontanter eller å få utstedt et nytt gavekort på eventuelt restbeløp. Gavekortet kan ikke kombineres med eller benyttes til andre tilbud, og overnatting skjer på forespørsel. °Innholdet i opplevelsen kan variere, og det vil fremgå av gavekortet hvilket hotell eller hoteller det kan brukes på.

Du kan få opplyst saldo på gavekortet ved å kontakte Arp Hansen Hotel Groups sentrale bookingavdeling.

Angrer du på kjøpet av gavekort, må du kontakte vår sentrale bookingavdeling innen 14 dager.

Har du spørsmål som gjelder gavekort, ta gjerne kontakt med vår sentrale bookingavdeling på book@arp-hansen.dk eller på telefon +45 8030 3045

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene