Bo på et flott firestjerners hotell i sentrum av København

Se København fra sin beste side – velg hotell med omhu, så får du den aller beste opplevelsen i Danmarks herlige hovedstad. Velg for eksempel å bo på det flotte firestjerners Imperial Hotel i sentrum av København, så får du en av Københavns beste beliggenheter kombinert med god service og lyse, lekre rom. Imperial Hotel, som ligger få minutters gange fra Rådhuspladsen i København, Tivoli og Strøget, er et godt valg enten du reiser alene, med en partner eller med barn. Bestill hotelloppholdet direkte online på denne siden.

Nyt firestjerners luksus på Imperial Hotel

Imperial Hotel er et lekkert firestjerners hotell med alt som dertil hører av service. Vårt dyktige personale står klart til å hjelpe deg med spørsmål og tips om København, og vi kan naturligvis tilby room service. Hotellet har lagt stor vekt på dansk kunst og design, og rommene er derfor innredet i typisk skandinavisk stil med stramme linjer og avdempede farger, og fremstår meget lekre. I tillegg har hotellet et trivelig lobbyområde med en 'peisestue' hvor du kan slappe av med dagens aviser og tidsskrifter. Det er naturligvis gratis Internett på hele hotellet – både i lobbyområdet og på alle rommene.

Bestill miniferie på Imperial Hotel

Det trenger ikke koste en formue å overnatte i et lekkert firestjerners hotell i sentrum av København. Benytt deg av vår populære miniferiepakke og bo opptil fire personer på rommet (to voksne og to barn) til en pris fra  . Bestill direkte på denne siden eller kontakt oss på tlf. +45 3312 8000 eller e-post: imperialhotel@arp-hansen.dk for mer informasjon.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene