Wallmans Dinnerparty

fra  

pris per person per natt (i delt dobbeltrom).

Wallmans – en kveld fylt med opplevelser

Glimrende underholdning, fireretters meny og nattklubb – alt under samme tak!

Har du behov for en kveld ute i København? Da er Cirkusbygningen et perfekt alternativ. Wallmans leverer et fabelaktig show, deilig middag, god stemning og fest ut i de sene nattetimer. Etter en flott kveld med alt som dertil hører kan det være en god idé å tilbringe natten på Imperial Hotel?

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre flotte rom
  • Avkjølt cava som skaper god stemning
  • Spektakulært show 
  • Fireretters middag
  • Herlig frokostbuffé med blant annet nybakt brød, egg og frukt

JUBILEE – Wallmans Dinnerparty

Show, middag og nattklubb

Gjør deg klar til en strålende kveld! Wallmans jubileumsshow JUBILEE er en hyllest til de mange gjestene som de siste 20 årene har vært med på å skape en kjempestor FEST i den ikoniske Cirkusbygningen.

Du kan glede deg til et fantastisk show med musikk av Prince, Coldplay og Taylor Swift, forførende dans, et heftig live-band, høytflygende akrobatikk og storslått scenografi.

Blant høydepunktene er også et sjarmerende dansk feel-good medley med musikk av bl.a. Rasmus Seebach og Nik & Jay.

I løpet av kvelden får du og selskapet servert en herlig fireretters middag samtidig som dere hygger dere med alle kveldens shownumre. Dere vil oppleve et festfyrverkeri av en forestilling i den store Cirkussalen!

Skal du feire bursdag, bryllupsdag eller en annen stor begivenhet? I vårt festlige feiringsnummer overøser vår flotte vertinne Megan Moore kveldens æresgjester med sjarm, humor og det lille ekstra.

JUBILEE kulminerer i en forrykende popfinale som samtidig markerer at dansegulvet i Cirkusbygningens nattklubb er fritt for alle. Let’s party!

Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

Wallmans Dinnerparty er et internasjonalt show som fremføres på engelsk, slik at alle kan ha glede av det. OBS! 1 showinnslag vil være på dansk. Det forekommer språkbruk med seksuelle referanser. Vi tar forbehold om endringer i innhold og sammensetning av showet som følge av artister som skader seg eller blir syke.

Program

Kl. 17.30: Dørene til Cirkusbygningen åpnes. Underholdning i foajeen

Kl. 17.50: Seating. Du og selskapet blir vist til et bord i Cirkussalen

Kl. 18.00: Dinnerparty. Dere får servert en fireretters middag som dere spiser før, under og mellom shownumrene

Kl. 23.00: Showet avsluttes og festen i nattklubben starter (nattklubben åpnes for nye gjester kl. 23.30)

Vi tar forbehold om endringer i programmet.


Slik bestiller du Wallmans dinnerparty med overnatting

Denne pakken kan ikke bestilles på nett. Ring til oss på tlf. +45 3312 8000 eller send en e-post tilimperialhotel@arp-hansen.dk.


Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per person i delt dobbeltrom per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Kan bestilles senest 2 dager før ankomst. Avbestilling kan ikke gjøres senere enn 30 dager før ankomst.

Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte, eksterne tjenestene. Alle forhold som gjelder oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Wallmans A/S.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene