Wallmans Dinnerparty

fra  

pris per person per natt (i delt dobbeltrom).

Wallmans – en aften full av opplevelser

Fantastisk underholdning, fireretters meny og nattklubb – alt under samme tak!

Har du behov for en kveld ute i København? Da er Cirkusbygningen et godt forslag. Wallmans leverer et fabelaktig show, en deilig middag, god stemning og fest ut i de sene nattetimer. Etter en flott kveld med alt som dertil hører kan det være en god idé å tilbringe natten på Imperial Hotel.

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre nydelige rom
  • Kjølig Cava som skaper god stemning
  • Spektakulært show
  • 4-retters middag
  • Frokostbuffet med blant annet nybakt brød, egg og frukt

VIVA – Wallmans Dinnerparty

Show, middag og nattklubb

Gjør deg klar til en strålende kveld! Wallmans kritikerroste Dinnerparty VIVA er en sprudlende hyllest til livet, så samle venner, familie og kolleger til en strålende kveld ute – midt i hjertet av København.

Du kan glede deg til et storslått show med musikk av tidens største artister, et flott liveband, dans, humor og akrobatikk i verdensklasse.

Bli med til De Brølende 20-årenes fargerike univers, en forrykende Elvis-medley, en herlig ABBA-sing-a-long og en helt spesiell soul-avdeling. Gled deg også til et hot – og ikke minst vått – badekarinnslag. Alt kulminerer i en eksplosjon av en popfinale med MAKSIMAL partyfaktor, som blir opptakten til den påfølgende festen i Cirkusbygningens nattklubb.

I løpet av kvelden får du og selskapet servert en lekker fireretters middag samtidig som dere hygger dere med alle kveldens shownumre. Dere vil oppleve et festfyrverkeri av en forestilling i den store Cirkussalen!

Skal du feire bursdag, bryllupsdag eller en annen stor begivenhet? I vårt festlige feiringsnummer overøser Wallmans egen Dolly Parton kveldens æresgjester med sjarm, humor og ekstra omtanke.

Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

Les mer om showet, programmet og menyer hosWallmans.

Wallmans Dinnerparty er et internasjonalt show som fremføres på engelsk, slik at alle kan ha glede av det. Vi tar forbehold om endringer i innhold og sammensetning av showet som følge av artister som skader seg eller blir syke.

 

Program

kl. 17.30: Dørene til Cirkusbygningen åpnes. Underholdning i foajeen.

kl. 18.00: Bordsetting. Du og selskapet blir vist til et bord i Cirkussalen.

kl. 18.30: Dinnerparty. Dere får servert en fireretters middag som dere spiser under og mellom shownumrene.

kl. 23.00: Showet slutter, og festen i nattklubben starter.


Slik bestiller du Wallmans dinnerparty med overnatting

Denne pakken kan ikke bestilles på nett. Ring til oss på tlf. +45 3312 8000 eller send en e-post tilimperialhotel@arp-hansen.dk.


Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per person i delt dobbeltrom per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Kan bestilles senest 2 dager før ankomst. Avbestilling kan ikke gjøres senere enn 30 dager før ankomst.

Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte, eksterne tjenestene. Alle forhold som gjelder oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Wallmans A/S.