Wallmans Dinnerparty

fra  

pris per person per natt (i delt dobbeltrom).

Wallmans – en aften full av opplevelser

Fantastisk underholdning, fireretters meny og nattklubb – alt under samme tak!

Har du behov for en kveld ute i København? Da er Cirkusbygningen et godt forslag. Wallmans leverer et fabelaktig show, en deilig middag, god stemning og fest ut i de sene nattetimer. Etter en flott kveld med alt som dertil hører kan det være en god idé å tilbringe natten på Imperial Hotel.

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre nydelige rom
  • Kjølig Cava som skaper god stemning
  • Spektakulært show
  • 4-retters middag
  • Frokostbuffet med blant annet nybakt brød, egg og frukt

CAKE – Wallmans Dinnerparty

Show, middag og nattklubb

Gjør deg klar til en strålende kveld!

Gjester og anmeldere jubler over Wallmans Dinnerparty CAKE og kaller det blant annet en «ekte eksplosjon av underholdning» og «en kaloribombe av fest og farger».

Så hva venter du på? Ta med venner, familie og kolleger til en forrykende fest – midt i hjertet av København.

Du kan glede deg til et overdådig show med musikk av navn som George Michael og Michael Jackson, et energisk liveband, forførende dans og nervepirrende akrobatikk.

Sving hoftene til latinrytmer i solnedgangen i Miami, bli med på en rockeskogstur og nyt en fargerik og humoristisk undervannsreise gjennom Aquas største hits. Alt kulminerer i en gullglitrende finale som samtidig markerer at dansegulvet i Cirkusbygningens nattklubb er fritt for alle.

I løpet av kvelden får du og selskapet servert en herlig fireretters middag samtidig som dere hygger dere med alle kveldens shownumre. Dere vil oppleve et festfyrverkeri av en forestilling i den store Cirkussalen!

Skal du feire bursdag, bryllupsdag eller en annen stor begivenhet? I vårt festlige feiringsnummer overøser vår flotte vertinne Megan Moore kveldens æresgjester med sjarm, humor og KAKE.

Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

Les mer om showet, programmet og menyer hosWallmans.

Wallmans Dinnerparty er et internasjonalt show som fremføres på engelsk, slik at alle kan ha glede av det. Vi tar forbehold om endringer i innhold og sammensetning av showet som følge av artister som skader seg eller blir syke.

Program

Kl. 17.30:°Dørene til Cirkusbygningen åpnes. Underholdning i foajeen

Kl. 17.50: Bordplassering. Du og selskapet blir vist til et bord i Cirkussalen.

Kl. 18.00: Dinnerparty. Dere får servert en fireretters middag som dere spiser før, under og mellom shownumrene.

Kl. 23.00: Showet avsluttes og festen i nattklubben starter (nattklubben åpnes for nye gjester kl. 23.30)

Vi tar forbehold om endringer i programmet.


Slik bestiller du Wallmans dinnerparty med overnatting

Denne pakken kan ikke bestilles på nett. Ring til oss på tlf. +45 3312 8000 eller send en e-post tilimperialhotel@arp-hansen.dk.


Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per person i delt dobbeltrom per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Kan bestilles senest 2 dager før ankomst. Avbestilling kan ikke gjøres senere enn 30 dager før ankomst.

Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte, eksterne tjenestene. Alle forhold som gjelder oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Wallmans A/S.

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene