DANSK / SVENSKA
Pin it

Hotellopphold i København?

Arp-Hansen Hotel Group er Københavns største hotellkonsern med 10 hoteller sentralt beliggende i København og ett hotell i Gentofte, cirka åtte kilometer nord for sentrum, i fredelige grønne omgivelser. Nyt et lekkert hotellopphold på et av Arp-Hansens gode hoteller, så er du sikret et godt utgangspunkt for ditt besøk i København. Velg for eksempel det firestjerners Imperial Hotel i Københavns absolutte sentrum.

Imperial Hotel – et sentralt hotell i København

Imperial Hotel er et lekkert firestjerners hotell som ligger i sentrum av København. Det tar bare noen få minutter å gå til Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, og det finnes masse restauranter og kaféer i området. Hotellet er fra slutten av 1950-årene, men har gjennomgått løpende oppussinger, senest i 2007, da alle rommene ble gjort helt 'up-to-date'. Imperial Hotel har en lys og luksuriøs innredning med stor vekt på dansk kunst og design, og hotellet har en hel etasje dedikert til den danske møbeldesigneren Børge Mogensen. På Imperial Hotel er du sikret et lekkert hotellopphold med god og kompetent service og alle fasiliteter du måtte trenge. Og viktigst av alt: du befinner deg i gangavstand fra Københavns mest populære severdigheter.

Bestill hotellopphold på Imperial Hotel

På denne siden bestiller du enkelt og greit et opphold på Imperial Hotel. På Imperial Hotel kan du finne et hotellopphold som passer for deg – enten du reiser alene, med partner eller med barn finner vi et rom som passer til dine/deres behov. Vi har dessuten et spesielt godt tilbud til deg som bestiller tre eller flere overnattinger på Imperial Hotel. Du kan nemlig få en særskilt rabatt: Bestiller du tre eller flere overnattinger, får du 20 % rabatt på hotelloppholdet. Bestill enkelt og greit online på denne siden og gled deg til å oppleve vakre København,